Jorkšyro pudingas

Ingredientai: Kiaušinis - 1 vienetas, Miltai - 100 gramai, Sviestas - 50 gramai, Pienas - 200 mililitrai.

Įkaitinti keptuvę iki 220 laipsnių karščio. Į kepimo skardeles įdėti po gabaliuką sviesto ir įdėti į oraitę, kad ištirptų. Išplakti kiaušinį. Į miltus supilti kiaušinį ir sumaišyti. Po truputį pilant pieną viską išmaišyti. Po vieną šaukštą gautos masės supilti į karštas kepimo formeles. Kepti orkaitėje kol pagels.

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.