„Kankorėžiukai“
Ingredientai: Sviestas - 125 gramai, Kiaušinis - 1 vienetas, Cukrus - 3 valgomieji šaukštai, Pienas - 4 valgomieji šaukštai, Miltai - 3 stiklinės, Riešutai - 1 stiklinė, Virtas kondensuotas pienas - 1 skardinė.
Išsukite kiaušinį su cukrumi, supilkite tirpintą sviestą, pieną, suberkite miltus. Užminkykite tešlą. Padalinkite tešlą į 3 dalis ir padėkite į šaldiklį 2-3 valandoms. Ištraukite 1 dalį, stambiai sutarkuokite ir iškepkite trupinius. Pakartokite su likusia tešla. Trupinius atvėsinkite, pagrūskite, sumaišykite su virtu kondensuotu pienu ir smulkintais riešutais. Paimkite taurę su smailu dugnu, šiek tiek suvilgykite vandeniu, įdėkite į ją paruoštos masės, paspauskite, apverskite ir iškratykite suformuotą kankorėžį. Kartokite, kol baigsis masė. Sudėkite į lėkštę ir pabarstykite cukraus pudra.