Karališkosios krevetės medaus padaže
Ingredientai: Karališkosios krevetės - 15 vienetai, Kukurūzų krakmolas - 4 valgomieji šaukštai, Miltai - 5 valgomieji šaukštai, Vanduo - 130 mililitrai, Sezamo sėklos - 2 valgomieji šaukštai, Medus - 2 valgomieji šaukštai, Druska - 1 žiupsnelis.
Krevetes atšildykite ir išvalykite, o tuomet atsargiai nuvalykite popieriniu rankšluosčiu. Kiekvieną krevetę pavoliokite kukurūzų krakmole ir nupurtykite perteklių. Sezamo sėklas pakepinkite aliejuje (kol švelniai paruduos). Likusį krakmolą sumaišykite su miltais ir druska, užpilkite vandeniu, įlašinkite citrinos sulčių ir gerai išmaišykite šluotele. Tešla turėtų gautis pakankamai tiršta. Merkite į ją krevetes, kad jos pilnai pasidengtų. Tuomet krevetes dėkite į gilų puodą su įkaitintu aliejumi (aliejus turėtų apsemti krevetes). Kepti maždaug 3 minutes. Atskirame puode ant nedidelės ugnies pakaitinkite medų, kad jis pasidarytų tąsus. Pagamintas krevetes išdėliokite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalų perteklius. Kai krevetės nudžius, pamerkite jas į medų ir pabarstykite sezamo sėklomis. Patiekite karštas.