Kava "Kanarai"

Ingredientai: Kondensuotas pienas - 1 valgomasis šaukštas, Brendis - 1 valgomasis šaukštas, Pieno puta - 2 valgomieji šaukštai, Kava - 1 arbatinis šaukštelis, Cinamonas - 1 žiupsnelis, Citrinos žievelė - 5 gramai, Vanduo - 50 mililitrai.

1 šaukštelį kavos be kaupelio užpilti 50 mililitrų vandens (užvirinto). Palaikyti 2 minutes ir nukošti. Į puodelį ar stiklinę (rekomenduojama patiekti nedidelėse karščiui atspariose stiklinaitėse) supilti kavą. Ant kavos užpilti kondesnsuoto pieno, brendžio ir pieno putos. Pabarstyti cinamonu ir papuošti citrinos žievele.

Susiję straipsniai

Bešamelio padažas su sūriu

Mornė (pranc. Mornay) padažas yra sūriu pagardintas bešamelio padažas.

Klasikinis bešamelio padažas

Bešamelio padažas yra vienas iš penkių pagrindinių prancūziškų padažų, kurie sudaro klasikinės prancūzų virtuvės pagrindą.

Kokosinis tortas „Raffaello“

Nuostabaus skonio ir dailus tortas, kurį pagaminti lengviau nei atrodo!