Kavos desertas

Ingredientai: Espresso kava - 200 mililitrai, Rudasis cukrus - 2 arbatiniai šaukšteliai, Ledukai - 3 vienetai.

Cukrų ir kapotus ledukus sumaišykite, sudėkite į taurę ir užpilkite paruošta kava. Viską papuoškite plakta grietinėle. Skanaus:)

Susiję straipsniai

Naminis Dubajaus šokoladas

Pasaulis eina iš proto dėl Dubajaus šokolado ir už plytelę negaili net ir keliolikos eurų. Tačiau gerokai pigiau jį galite pasigaminti namuose.

Džiovintos slyvos su šonine

Šiame užkandyje puikiai dera slyvų saldumas ir minkštumas bei šoninės sūrumas ir traškumas.

Tuno užtepėlė „Kalėdų vainikas“

Tuno užtepėlę paruošite vos per kelias minutes, o ją sudėję į apskritimo formą ir papuošę krapais bei granatų sėklomis turėsite Kalėdų stalo puošmeną.