Keksiukai su migdolais ir obuoliais

Ingredientai: Kvietiniai miltai - 250 gramai, Migdolai - 40 gramai, Kepimo milteliai - 2 arbatiniai šaukšteliai, Druska - 1 žiupsnelis, Kiaušiniai - 1 vienetas, Pasukos - 250 mililitrai, Sviestas - 80 mililitrai, Cukrus - 170 gramai, Citrinos žievelė, tark.

Migdolus sukapoti arba sumalti. Miltus išmaišyti su kepimo milteliais ir druska. Kiaušinį išplakti su cukrumi ir sviestu. Įmaišyti pasukas. Nulupti ir sutarkuoti obuolį. Į kiaušinio plakinį įmaišyti miltų mišinį, migdolus, citrinos žievelę ir obuolį. Tešlą supilstyti į keksiukų formeles. Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 25-30 minučių.

Susiję straipsniai

Bešamelio padažas su sūriu

Mornė (pranc. Mornay) padažas yra sūriu pagardintas bešamelio padažas.

Klasikinis bešamelio padažas

Bešamelio padažas yra vienas iš penkių pagrindinių prancūziškų padažų, kurie sudaro klasikinės prancūzų virtuvės pagrindą.

Kokosinis tortas „Raffaello“

Nuostabaus skonio ir dailus tortas, kurį pagaminti lengviau nei atrodo!