Keksiukai su migdolais ir obuoliais
Ingredientai: Kvietiniai miltai - 250 gramai, Migdolai - 40 gramai, Kepimo milteliai - 2 arbatiniai šaukšteliai, Druska - 1 žiupsnelis, Kiaušiniai - 1 vienetas, Pasukos - 250 mililitrai, Sviestas - 80 mililitrai, Cukrus - 170 gramai, Citrinos žievelė, tark.
Migdolus sukapoti arba sumalti. Miltus išmaišyti su kepimo milteliais ir druska. Kiaušinį išplakti su cukrumi ir sviestu. Įmaišyti pasukas. Nulupti ir sutarkuoti obuolį. Į kiaušinio plakinį įmaišyti miltų mišinį, migdolus, citrinos žievelę ir obuolį. Tešlą supilstyti į keksiukų formeles. Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 25-30 minučių.