Kepta vištiena

Ingredientai: Višta - 1 vienetas, Medus - 1 valgomasis šaukštas, Garstyčios - 1 valgomasis šaukštas, Saldžioji paprika - 1 arbatinis šaukštelis.

Vištieną nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite porcijomis. Paruoškite padažą-marinatą: sumaišykite medų, garstyčias, papriką, druską ir pipirus. Aptepkite kiekvieną gabaliuką paruoštu padažu, sudėkite į aliejumi išteptą kepimo indą, kepkite orkaitėje apie 40 minučių, kol gražiai apskrus. Patiekite su daržovėmis.

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.