Kepta vištiena

Ingredientai: Višta - 1 vienetas, Medus - 1 valgomasis šaukštas, Garstyčios - 1 valgomasis šaukštas, Saldžioji paprika - 1 arbatinis šaukštelis.

Vištieną nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite porcijomis. Paruoškite padažą-marinatą: sumaišykite medų, garstyčias, papriką, druską ir pipirus. Aptepkite kiekvieną gabaliuką paruoštu padažu, sudėkite į aliejumi išteptą kepimo indą, kepkite orkaitėje apie 40 minučių, kol gražiai apskrus. Patiekite su daržovėmis.

Susiję straipsniai

Džiovintos slyvos su šonine

Šiame užkandyje puikiai dera slyvų saldumas ir minkštumas bei šoninės sūrumas ir traškumas.

Tuno užtepėlė „Kalėdų vainikas“

Tuno užtepėlę paruošite vos per kelias minutes, o ją sudėję į apskritimo formą ir papuošę krapais bei granatų sėklomis turėsite Kalėdų stalo puošmeną.

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“ idealiai tiks Helovynui ar teminiam vakarėliui.