Kinietiška vištiena

Ingredientai: Vištienos krūtinėlė - 2 vienetai, Morkos - 3 vienetai, Agurkas - 1 vienetas, Medus - 2 valgomieji šaukštai, Česnakas - 1 skiltelė, Pomidorų padažas - 2 valgomieji šaukštai.

Vištienos krūtinėlę supjaustykite nemažais gabaliukais, česnaką susmulkinkite ir pakepinkite įkaitintoje keptuvėje. Kai česnakas pakeps, kartu sudėkite ir vištieną. Vištieną reikėtų kepti ant didelės ugnies tol, kol gabaliukų odelė iš visų pusių pasidaryt balta. Tuomet ugnį sumažinkite ir suberkite šiaudeliais pjaustytas morkas. Troškinkite, kol morkos suminkštės, tuomet suberkite agurkus. Kai patiekalas bus beveik iškepęs, sudėkite medų, pagardinkite druska ir įpilkite pomidorų padažo. Viską pakaitinkite ir patiekite su ryžiais.

Susiję straipsniai

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“ idealiai tiks Helovynui ar teminiam vakarėliui.

Sluoksniuotos tešlos bandelės su dešrele „Mumijos“

Helovynui ar teminiam vakarėliui puikiai tiks lengvai paruošiamas užkandis - bandelės su dešrele „Mumijos“.

Trapūs sausainiai „Raganų pirštai“

Šiurpiai atrodantys, tačiau tikrai lengvai pagaminami sausainiai „Raganų pirštai“ tiks Helovynui ar teminiam šiurpiam vakarėliui.