Kiniškai paruošta mėsa

Ingredientai: Mėsa - 300 gramai, Krakmolas - 1 arbatinis šaukštelis, Pomidorų padažas - 2 valgomieji šaukštai, Paprika - 2 vienetai, Morka - 1 vienetas, Svogūnas - 1 vienetas, Česnakas - 2 skiltelės, Imbieras - 1 arbatinis šaukštelis, baklažanas - 200 gram.

Savo mėgstamiausią mėsą pabarstykite pipirais bei krakmolu ir palikite kelioms valandoms. Tuomet pakepinkite aliejuje. Daržoves pasmulkiname, o česnaką ir imbierą sukapojame smulkiai. Daržoves kepame kitoje keptuvėje, kai paminkštėja, sudedame į mėsą ir troškiname kartu, po kokių 10 min sudedame česnaką, imbierą, pasūdome ir supilame pomidorų padažą. Viską troškiname apie 5 min.

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.