Kotletai su avižiniais dribsniais
Ingredientai: Faršas - 500 gramai, Avižiniai dribsai - 100 gramai, Kiaušinis - 1 vienetas, Svogūnas - 1 vienetas, Pienas - 100 mililitrai, Žalumynai - 1 sauja, Druska, pipirai, prieskoniai - 1 žiupsnelis, Aliejaus (kepimui) - 0 kilogramai.
Kiaušinį išplakite su pienu. Šiame mišinyje užmerkite nevirtus dribsnius. Mirkykite 30 min. Viename inde maišykite faršą, mirkytus dribsnius, labai smulkiai pjaustytą ar tarkuotą svogūną, kapotus žalėsius, prieskonius, druską. Šlapiomis rankomis formuokite koletukus ir juos apkepinkite įkaitintame aliejuje. Apkepinkite iš abiejų pusių iki kol atsiras traški plutelė, tuomet sumažinkite ugnį, uždenkite ir palikite pasitroškinti 15 min. Tiekite su patinkančiu garnyru, salotomis.