Krekeriai su linų sėmenimis

Ingredientai: Miltai - 125 gramai, Kepimo milteliai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Cukrus - 1 arbatinis šaukštelis, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Linų sėmenys - 2 valgomieji šaukštai, Pienas - 60 mililitrai, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai.

Sumaišykite miltus, kepimo miltelius, druską, cukrų ir linų sėmenis. Po truputį supilkite pieną ir aliejų, užminkykite elastingą tešlą. Palaikykite įvynioję į plėvelę šaldytuve apie pusvalandį. Iškočiokite 3 mm storio lakštą, supjaustykite, sudėkite į skardą ant riebalais patepto kepimo popieriaus ir įkiškite į 200 laipsnių temperatūros orkaitę 15-20 minučių, kol gražiai pagels.

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.

Skelbimai

20,00 €
44 | 16 | L
12,00 €
122 | 6 - 7 m.
10,00 €