Krekeriai su linų sėmenimis
Ingredientai: Miltai - 125 gramai, Kepimo milteliai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Cukrus - 1 arbatinis šaukštelis, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Linų sėmenys - 2 valgomieji šaukštai, Pienas - 60 mililitrai, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai.
Sumaišykite miltus, kepimo miltelius, druską, cukrų ir linų sėmenis. Po truputį supilkite pieną ir aliejų, užminkykite elastingą tešlą. Palaikykite įvynioję į plėvelę šaldytuve apie pusvalandį. Iškočiokite 3 mm storio lakštą, supjaustykite, sudėkite į skardą ant riebalais patepto kepimo popieriaus ir įkiškite į 200 laipsnių temperatūros orkaitę 15-20 minučių, kol gražiai pagels.