Kukuliai „Ežiukai“

Ingredientai: Faršas - 400 gramai, Ryžiai - 150 gramai, Svogūnas - 1 vienetas, Morka - 1 vienetas, Kiaušiniai - 3 vienetai.

Ryžius pusiau išvirkie, sumaišykite su faršu. Svogūną ir morką supjaustykite kubeliais, apkepkite aliejuje, sudėkite į faršą su ryžiais. Įmuškite kiaušinius, majonezo, druskos ir prieskonių dėkite pagal skonį, gerai išmaišykite ir formuokite kukuliukus. Sudėkite kukulius į kepimo indą, įpilkite truputį aliejaus ir stiklinę vandens, gaminkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje 40 minučių.

Susiję straipsniai

Naminis Dubajaus šokoladas

Pasaulis eina iš proto dėl Dubajaus šokolado ir už plytelę negaili net ir keliolikos eurų. Tačiau gerokai pigiau jį galite pasigaminti namuose.

Džiovintos slyvos su šonine

Šiame užkandyje puikiai dera slyvų saldumas ir minkštumas bei šoninės sūrumas ir traškumas.

Tuno užtepėlė „Kalėdų vainikas“

Tuno užtepėlę paruošite vos per kelias minutes, o ją sudėję į apskritimo formą ir papuošę krapais bei granatų sėklomis turėsite Kalėdų stalo puošmeną.