Kukurūzų miltų virtinukai su kopūstų įdaru

Ingredientai: Kukurūzų miltai - 600 gramai, Kiniškas kopūstas - 1 kilogramas, Svogūnų laiškai - 50 gramai, Sviestas - 2 valgomieji šaukštai, Sojos padažas - 2 valgomieji šaukštai, Česnakas - 3 skiltelės.

Kopūstą susmulkinkite, pamirkykite kurį laiką šaltame vandenyje, pakepinkite aliejuje, užpilkite sojų padažu, suberkite kapotą česnaką, pipirus, smulkintus svogūnų laiškus, pabarstykite druska. Iš miltų ir virinto vandens užminkykite kietą tešlą, iškočiokite, supjaustykite keturkampiais. Dėkite įdarą, užlankstykite kraštus. Virkite garuose ant stiprios ugnies apie 10 min. po užvirimo. Patiekite su sviestu ir sojų padažu.

Susiję straipsniai

Džiovintos slyvos su šonine

Šiame užkandyje puikiai dera slyvų saldumas ir minkštumas bei šoninės sūrumas ir traškumas.

Tuno užtepėlė „Kalėdų vainikas“

Tuno užtepėlę paruošite vos per kelias minutes, o ją sudėję į apskritimo formą ir papuošę krapais bei granatų sėklomis turėsite Kalėdų stalo puošmeną.

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“ idealiai tiks Helovynui ar teminiam vakarėliui.