Kukurūzų miltų virtinukai su kopūstų įdaru
Ingredientai: Kukurūzų miltai - 600 gramai, Kiniškas kopūstas - 1 kilogramas, Svogūnų laiškai - 50 gramai, Sviestas - 2 valgomieji šaukštai, Sojos padažas - 2 valgomieji šaukštai, Česnakas - 3 skiltelės.
Kopūstą susmulkinkite, pamirkykite kurį laiką šaltame vandenyje, pakepinkite aliejuje, užpilkite sojų padažu, suberkite kapotą česnaką, pipirus, smulkintus svogūnų laiškus, pabarstykite druska. Iš miltų ir virinto vandens užminkykite kietą tešlą, iškočiokite, supjaustykite keturkampiais. Dėkite įdarą, užlankstykite kraštus. Virkite garuose ant stiprios ugnies apie 10 min. po užvirimo. Patiekite su sviestu ir sojų padažu.