Makaronai su grietinėlės padažu

Ingredientai: 20 % grietinėlė - 250 gramai, Spagečiai - 300 gramai, Lydyti sūreliai - 2 vienetai.

Pasūdytame vandenyje išvirkite makaronus. Sūrelius supjaustykite, užpilkite pakaitinta grietinėle ir pertrinkite trintuvu iki vienalytės masės. Makaronus nusunkite ir užpilkite paruoštu padažu.

Susiję straipsniai

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“ idealiai tiks Helovynui ar teminiam vakarėliui.

Sluoksniuotos tešlos bandelės su dešrele „Mumijos“

Helovynui ar teminiam vakarėliui puikiai tiks lengvai paruošiamas užkandis - bandelės su dešrele „Mumijos“.

Trapūs sausainiai „Raganų pirštai“

Šiurpiai atrodantys, tačiau tikrai lengvai pagaminami sausainiai „Raganų pirštai“ tiks Helovynui ar teminiam šiurpiam vakarėliui.