Makaronai su grietinėlės padažu

Ingredientai: 20 % grietinėlė - 250 gramai, Spagečiai - 300 gramai, Lydyti sūreliai - 2 vienetai.

Pasūdytame vandenyje išvirkite makaronus. Sūrelius supjaustykite, užpilkite pakaitinta grietinėle ir pertrinkite trintuvu iki vienalytės masės. Makaronus nusunkite ir užpilkite paruoštu padažu.

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.