Makaronai su moliūgais ir sūriu

Ingredientai: Svogūnas - 0.5 vieneto, Česnakas - 2 skiltelės, Moliūgas (geriau muskatinis) - 300 gramai, Aliejus - 3 valgomieji šaukštai, Sultinys - 1.5 stiklinės, Makaronai - 300 gramai, Sūris - 200 gramai, Pienas - 1 stiklinė, Druska, pipirai, muskato ri.

Makaronus išvirkite pagal nurodymus ant pakelio. Nepervirkite. Svogūnus ir česnakus smulkiai supjaustykite ir apkepinkite aliejuje iki kol suminkštės, tuomet sudėkite kubeliais pjaustytą moliūgą ir troškinkinkite 5-6 min. Supilkite sultinį (galima pakeisti vandeniu) ir troškinkite iki kol daržovės bus minkštos. Tuomet daržoves pertrinkite. Į daržovių tyrę įmaišykite virtus makaronus ir tarkuotą sūrį. Įpilkite pieno ir dar šiek tiek patroškinkite. Pagardinkite druska, pipirais, maltu muskato riešutu. Tiekiant galite užbarstyti žalumynų. Bus dar skaniau, jeigu naudosite keletos rūšių sūrį.

Susiję straipsniai

Skaniausi karšti sumuštiniai su varške ir kumpiu

Labai skanūs karšti sumuštiniai! Juos galima pagaminti su įvairiais priedais, tad tai puikus pasirinkimas, jeigu norite sunaudoti įvairius likučius.

Naminis Dubajaus šokoladas

Pasaulis eina iš proto dėl Dubajaus šokolado ir už plytelę negaili net ir keliolikos eurų. Tačiau gerokai pigiau jį galite pasigaminti namuose.

Džiovintos slyvos su šonine

Šiame užkandyje puikiai dera slyvų saldumas ir minkštumas bei šoninės sūrumas ir traškumas.