Manų virtinukai su žalumynais

Ingredientai: Manų kruopos - 0.75 stiklinės, Sviestas - 50 gramai, Kiaušiniai - 2 vienetai.

Sumaišykite visus komponentus (kuo žalumynų daugiau, tuo skaniau) ir palikite 20 minučių, kad manai išbrinktų. Sudėkite tešlą į pasūdytą verdantį vandenį po pusę arbatinio šaukštelio. Virtinius galima išgriebti iš karto, kai tik jie iškyla į paviršių, arba pavirti iškilusius dar vieną minutę. Patiekite su grietine arba kaip garnyrą prie guliašo.

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.