Mėsa su grybais ir sūriu
Ingredientai: Kiaulienos karbonadas - 4 gabalai, Bet kokie grybai - 200 gramai, Pomidoras - 1 vienetas, Sūris - 250 gramai, Majonezas - 250 gramai.
Supjaustytą mėsą pamuškite per plėvelę ir sudėkite į aliejumi išteptą skardą. Pabarstykite druska ir prieskoniais. Pomidorą nuplikinkite, nulupkite, supjaustykite riekutėmis ir sudekite ant viršaus. Sūrį stambiai sutarkuokite, trečdalį užberkite ant mėsos su pomidorais. Grybus sudėkite ant viršaus (jei naudojate šaldytus - galima ir neatitirpinti), šiek tiek apipilkite majonezu (nepadauginkite), pabarstykite druska ir likusiu sūriu, įkiškite į 200 laipsnių temperatūros orkaitę 20 minučių. Jei naudosite supjaustytus pievagrybius, patiekalas atrodys tvarkingiau - grybai nekyšos iš sūrio.