Mėsos keksiukai su įdaru

Ingredientai: Faršas - 350 gramai, Svogūnas - 1 vienetas, Bulvė - 1 vienetas, Pienas - 3 valgomieji šaukštai, Kiaušiniai - 3 vienetai, Sūris - 100 gramai, Grietinė - 2 arbatiniai šaukšteliai, Žalumynai - 1 pundelis.

Sutarkuokite bulvę ir sumaišykite su faršu. Sudėkite smulkintą svogūną, įpilkite pieno, įberkite druskos, pipirų, gerai išmaišykite. Išvirkie kiaušinius, nulupkite, supjaustykite mažais kubeliais arba sutarkuokite. Supjautykite mažais kubeliais sūrį. Susmulkinkite žalumynus, sumaišykite juos su kiaušiniais, sūriu ir grietine, įberkite druskos ir pipirų. Į formeles įdėkite faršo, padarykite duobutes, įdėkite po 1 šaukštą įdaro. Kepkite 180-200 laipsnių temperatūros orkaitėje 30-40 minučių.

Susiję straipsniai

Džiovintos slyvos su šonine

Šiame užkandyje puikiai dera slyvų saldumas ir minkštumas bei šoninės sūrumas ir traškumas.

Tuno užtepėlė „Kalėdų vainikas“

Tuno užtepėlę paruošite vos per kelias minutes, o ją sudėję į apskritimo formą ir papuošę krapais bei granatų sėklomis turėsite Kalėdų stalo puošmeną.

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“ idealiai tiks Helovynui ar teminiam vakarėliui.