Mėsos pyragas

Ingredientai: Faršas - 700 gramai, Svogūnas - 3 vienetai, Prieskoniai - 1 žiupsnelis, Kiaušiniai - 2 vienetai, Tryniai - 2 vienetai, Kmynai - 2 arbatiniai šaukšteliai, Krakmolas - 3 valgomieji šaukštai.

Sumaišykite visus turimus komponentus, išminkykite ir sudėkite į kepimo formą. Į vidurį galima įdėti sūrio juostelių ar gabalėlių. Kepkite orkaitėje, kol mėsa iškeps. Supjaustykite riekelėmis ir patiekite su bulvėmis arba makaronais.

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.