Morkų kotletai

Šiuos kotletus galima patiekti su grietine ar jogurtu arba juos patiekti kaip garnyrą prie kitų patiekalų (ypač tiks prie baltos žuvies patiekalų).
Jums reikės:
- 600 g morkų;
- 100 g miltų;
- 2 kiaušinių;
- pagal skonį druskos, pipirų ir kitų patinkančių prieskonių (ypač tiktų rytietiški prieskoniai, pavyzdžiui, kuminas, karis, garam masala ar kiti mišiniai).
Gaminimas:
- Morkas nuskuskite ir stambiai sutarkuokite.
- Supilkite 2 išplaktus kiaušinius, suberkite miltus, pagardinkite druska ir prieskoniais. Gerai išmaišykite.
- Palikite pastovėti 10-15 minučių.
- Šaukštu pakabinkite masės, apvoliokite miltuose, suformuodami plokščius kotletukus ir apkepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių uždengę keptuvę dangčiu.
- Patiekite su grietine ar jogurtu.