Omletas su kukurūzais ir pesto padažu

Ingredientai: Virti makaronai - 0.25 stiklinės, Virti arba konservuoti kukurūzai - 0.5 stiklinės, Omleto mišinys - 1 stiklinė, Pesto padažas - 0.25 stiklinės.

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Paruoškite keksiukų formeles (12 vienetų), išklokite jas kepimo popieriumi. Išpilstykite po lygiai pusę omleto mišinio, sudėkite makaronus, kukurūzus, ant viršaus užpilkite dar omleto mišinio ir pesto padažo. Kepkite apie 25 minutes, palikite 5 minutes atvėsti ir patiekite.

Susiję straipsniai

Nematomas obuolių pyragas

Nematomas obuolių pyragas taip vadinasi, nes tešlos jame beveik nesimato - vien tik gausybė obuolių.

Bešamelio padažas su sūriu

Mornė (pranc. Mornay) padažas yra sūriu pagardintas bešamelio padažas.

Klasikinis bešamelio padažas

Bešamelio padažas yra vienas iš penkių pagrindinių prancūziškų padažų, kurie sudaro klasikinės prancūzų virtuvės pagrindą.