Padažas makaronams

Ingredientai: Sviestas - 50 gramai, Miltai - 2 valgomieji šaukštai, Pienas - 250 mililitrai, Tarkuotas sūris - 50 gramai, Druska - 1 žiupsnelis.

Ištirpinkite sviestą ir sumaišykite su miltais. Supilkite pieną, užvirkite ir virkite, kol masė pradės tirštėti. Suberkite smulkiai tarkuotą sūrį, paskaninkite druska ir išmaišykite. Patiekite su makaronais.

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.