Paplotėliai su žalumynais

Ingredientai: Miltai - 1 stiklinė, Vanduo - 200 gramai, Sviestas - 2 valgomieji šaukštai, Aliejus - 1 valgomasis šaukštas.

Į dubenį suberkite miltus, druską, pipirus, įpilkite aliejaus, gerai išmaišykite. Supilkite vandenį, padarykite tešlą ir leiskite pastovėti 1 valandą. Padalinkite tešlą į 8 dalis. Susmulkinkite žalumynus. Iškočiokite iš tešlos 1 cm storio paplotėlius, įspauskite žalumynus (turi išeiti apie 0,5 cm storio paplotėliai). Apkepkite keptuvėje ištirpintame svieste iš abiejų pusių.

Susiję straipsniai

Kokosinis tortas „Raffaello“

Nuostabaus skonio ir dailus tortas, kurį pagaminti lengviau nei atrodo!

Džiovintos obuolių juostelės (obuolių oda)

Siūlome namuose pasigaminti saldainius ar guminukus primenančios vaisių odos iš obuolių.

Braškiniai grietinėlės ledai

Siūlome namuose pasigaminti braškinius grietinėlės ledus, kuriems reikės tik braškių, grietinėlės, pieno ir cukraus.