Penkiagrūdė košė

Ingredientai: 5 grūdų kruopos - 1 stiklinė, Sultinys - 2 stiklinės, Sviestas - 4 riekės, Svogūnas - 1 vienetas, Aliejus - 1 valgomasis šaukštas, Prieskoniai - 1 žiupsnelis.

Pakepkite svieste supjaustytą svogūną. Į puodą su sultiniu supilkite kruopas, jas išvirkite. Baigiant virti, sudėkite svogūną, prieskonius, įpilkite truputėlį šalto spaudimo aliejaus, išmaišykite ir patiekite.

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.