Pyragas su medumi ir baltuoju šokoladu
Ingredientai: Sviestas - 125 gramai, Laužytas baltasis šokoladas - 250 gramai, Cukrus - 0.5 stiklinės, Kiaušiniai - 2 vienetai, Miltai - 1 stiklinė, Medus - 0.25 stiklinės.
Įkaitinkie orkaitę iki 180 laipsnių. Kepimo formą išklokite riebalais išteptu kepimo popieriumi taip, kad pyragą galėtumėte išimti pakėlę už kraštų. Ištirpinkite sviestą, sudėkite medų, 150 g šokolado, pusę stiklinės cukraus ir maišykite tol, kol šokoladas ištirps. Įmuškite kiaušinius, įberkite truputį miltų ir užmaišykite tešlą. Supilkite masę į kepimo formą, pabarstykite likusiu šokoladu ir kepkite orkaitėje 35 minutes. Atvėsinkite ir supjaustykite kvadratėliais.