Rauginti kopūstai, burokėliai, morkos

Ingredientai: Kopūstai (nedideli) - 2 galvos, Burokėliai - 3 vienetai, Morkos - 3 vienetai, Česnakai - 4 skiltelės, Druska - 3 valgomieji šaukštai.

Kopūstus supjaustykite nedidelėmis juostelėmis. Burokėlius ir morkas sutarkuokite. Česnaką stambiai supjaustykite. Daržoves sumaišykite su druska, sudėkite į švarų indą, uždenkite lėkšte ant jos uždėkite sunkesnį svorį ir rauginkite 5 dienas. Kasdien permaišykite. Tinka tiekti kaip garnyrą, dėti į sriubas, troškinius.

Susiję straipsniai

Džiovintos obuolių juostelės (obuolių oda)

Siūlome namuose pasigaminti saldainius ar guminukus primenančios vaisių odos iš obuolių.

Braškiniai grietinėlės ledai

Siūlome namuose pasigaminti braškinius grietinėlės ledus, kuriems reikės tik braškių, grietinėlės, pieno ir cukraus.

Kaip pasigaminti naminius ledus be ledų gaminimo aparato?

Dalinamės paprastu metodu, kaip sušaldyti puikiausius ledus be ledų gaminimo aparato. Jums tereikės kepimo formos ir plakimo šluotelės.