Ryžių ir varškės pudingas
Ingredientai: Ryžiai - 200 gramai, Pienas - 600 mililitrai, Varškė - 400 gramai, Sviestas - 50 gramai, Kiaušiniai - 3 vienetai, Cukrus - 100 gramai, Medus - 2 valgomieji šaukštai, Vanilinis cukrus - 1 arbatinis šaukštelis, Vanduo - 400 mililitrai.
Ryžius užpilti vandeniu ir virti 5 min. Po to supilti pieną ir virti dar 15 minučių. Kiaušinių trynius išplakti su cukrumi ir sviestu. Baltymus išplakti atskirame dubenėlyje kartu su žiupsneliu druskos. Į trynius įmaišyti medų, vanilinį cukrų, varškę, ryžius (nusausintus) ir išplaktus baltymus. Gautą tešlą reiktų išplakti. Geriausia su mikseriu (apie 2-3 minutes). Supilstyti į kepimo formeles. Kepti 180 laipsnių orkaitėje 30-40 minučių.