Ryžių košė

Ingredientai: Ryžiai - 70 gramai, Pienas - 200 mililitrai, Šaldytos ar šviežios braškės - 2 valgomieji šaukštai, Druska - 1 žiupsnelis.

Ryžius virti vandenyje su druska, kol suminkštės. Kai išvirs,i supilti pieną. Virti dar, kad sutirštėtų, tuomet sudėti šviežias arba šaldytas uogas.

Susiję straipsniai

Kokosinis tortas „Raffaello“

Nuostabaus skonio ir dailus tortas, kurį pagaminti lengviau nei atrodo!

Džiovintos obuolių juostelės (obuolių oda)

Siūlome namuose pasigaminti saldainius ar guminukus primenančios vaisių odos iš obuolių.

Braškiniai grietinėlės ledai

Siūlome namuose pasigaminti braškinius grietinėlės ledus, kuriems reikės tik braškių, grietinėlės, pieno ir cukraus.