Saldūs varškės ir ryžių kukulaičiai

Ingredientai: Virti ryžiai - 100 gramai, Varškė - 200 gramai, Tirštintas pienas - 0.5 skardinės, Migdolų dribsniai - 100 gramai, Vanilinis cukrus - 1 arbatinis šaukštelis.

Pertrinkite šakute varškę, sumaišykite su šaltais ryžiais. Pieno įmaišykite tiek, kad šlapiomis rankomis eitų lipinti gan stambius kamuoliukus. Pavoliokite juos migdoluose ir padėkite valandai į šaldytuvą. Patiekite su kava arba arbata.

Susiję straipsniai

Bešamelio padažas su sūriu

Mornė (pranc. Mornay) padažas yra sūriu pagardintas bešamelio padažas.

Klasikinis bešamelio padažas

Bešamelio padažas yra vienas iš penkių pagrindinių prancūziškų padažų, kurie sudaro klasikinės prancūzų virtuvės pagrindą.

Kokosinis tortas „Raffaello“

Nuostabaus skonio ir dailus tortas, kurį pagaminti lengviau nei atrodo!