Salotos „Jautukas“

Ingredientai: Virta/kepta jautiena - 200 gramai, Grybai - 200 gramai, Pekino kopūstas - 250 gramai, Pomidorai - 2 vienetai, Majonezas - 300 gramai, Svogūnai - 2 vienetai.

Susmulkinkite svogūnus ir apkepkite, tada sumaišykite su grybais ir gaminkite dar 7 minutes. Supjaustykite jautieną ir kopūstą, viską sumaišykite su majonezu ir papuoškite iš pomidorų padarytu jautuku (žiūrėti nuotrauką).

Susiję straipsniai

Kokosinis tortas „Raffaello“

Nuostabaus skonio ir dailus tortas, kurį pagaminti lengviau nei atrodo!

Džiovintos obuolių juostelės (obuolių oda)

Siūlome namuose pasigaminti saldainius ar guminukus primenančios vaisių odos iš obuolių.

Braškiniai grietinėlės ledai

Siūlome namuose pasigaminti braškinius grietinėlės ledus, kuriems reikės tik braškių, grietinėlės, pieno ir cukraus.