Salotos su tunu

Ingredientai: Tuno konservai - 1 skardinė, Virti kiaušiniai - 5 vienetai, Agurkas - 1 vienetas, Raudonas svogūnas - 1 vienetas, Konservuoti kukurūzai - 1 skardinė, Majonezas - 3 valgomieji šaukštai.

Pertrinkite tuną šakute, kiaušinius supjaustykite kubeliais. Supjaustykite kubeliais agurką ir svogūną. Viską sumaišykite su majonezu, ant viršaus užberkite nusunktų kukurūzų, papuoškite perpjautais pomidorais ir žalumynais.

Susiję straipsniai

Bešamelio padažas su sūriu

Mornė (pranc. Mornay) padažas yra sūriu pagardintas bešamelio padažas.

Klasikinis bešamelio padažas

Bešamelio padažas yra vienas iš penkių pagrindinių prancūziškų padažų, kurie sudaro klasikinės prancūzų virtuvės pagrindą.

Kokosinis tortas „Raffaello“

Nuostabaus skonio ir dailus tortas, kurį pagaminti lengviau nei atrodo!

Skelbimai

17,00 €
32 | 4 | XS
7,00 €
38 | 10 | S
10,00 €