Salotos su žuvimi

Ingredientai: Ryžiai - 4 valgomieji šaukštai, Konservuota žuvis (aliejuje) - 1 skardinė, Obuolys - 1 vienetas, Svogūnas - 1 vienetas, Sviestas - 80 gramai, Majonezas - 200 gramai, Cukrus - 1 arbatinis šaukštelis, Citrinos sultys - 1 valgomasis šaukštas.

Ryžius išvirkite pasūdytame vandenyje, atvėsinkite. Paruoškite padažą: į atskirą indą nupilkite aliejų nuo konservų, sumaišykite su puse majonezo, cukrumi ir citrinos sultimis. Baltymus supjaustykite plonomis riekutėmis, susmulkinkite svogūną, obuolį nulupkite ir sutarkuokite. Pertrinkite šakute žuvį. Sluoksniuokite salotas: smulkinti tryniai, pusė žuvies konservų, ryžiai, plonas majonezo sluoksnis, obuolys, žuvies konservai, sumaišyti su svogūnais, tarkuotas sviestas. Apipilkite majonezo padažu, papuoškite baltymais ir žalumynais, palaikykite šaldytuve 2 valandas ir patiekite.

Susiję straipsniai

Skaniausi karšti sumuštiniai su varške ir kumpiu

Labai skanūs karšti sumuštiniai! Juos galima pagaminti su įvairiais priedais, tad tai puikus pasirinkimas, jeigu norite sunaudoti įvairius likučius.

Naminis Dubajaus šokoladas

Pasaulis eina iš proto dėl Dubajaus šokolado ir už plytelę negaili net ir keliolikos eurų. Tačiau gerokai pigiau jį galite pasigaminti namuose.

Džiovintos slyvos su šonine

Šiame užkandyje puikiai dera slyvų saldumas ir minkštumas bei šoninės sūrumas ir traškumas.