Skani pievagrybių sriuba

Ingredientai: Pievagrybiai - 500 gramai, Sultinys - 500 mililitrai, Sviestas - 1 valgomasis šaukštas, Pienas - 1.5 stiklinės, Miltai - 2 stiklinės, Grietinė - 0.5 stiklinės.

Grybus nuvalykite, nuplaukite ir supjaustykite. Sudėkite į puodą, užpilkite sultiniu ir troškinkite apie 15 minučių. Sudėkite sviestą, troškinkite dar 5 minutes. Suberkite miltus, prieskonius, sudėkite grietinę ir virkite dar 20 minučių. Pertrinkite ir dar truputį pakaitinkite.

Susiję straipsniai

Nematomas obuolių pyragas

Nematomas obuolių pyragas taip vadinasi, nes tešlos jame beveik nesimato - vien tik gausybė obuolių.

Bešamelio padažas su sūriu

Mornė (pranc. Mornay) padažas yra sūriu pagardintas bešamelio padažas.

Klasikinis bešamelio padažas

Bešamelio padažas yra vienas iš penkių pagrindinių prancūziškų padažų, kurie sudaro klasikinės prancūzų virtuvės pagrindą.