Šokoladiniai ledai

Ingredientai: Pienas - 1 litras, Šokoladas - 100 gramai, Tryniai - 5 vienetai, Cukrus - 150 gramai, Kakava - 1 valgomasis šaukštas, Vanilė - 1 arbatinis šaukštelis.

Užvirinkite pieną, supilkite į jį tirpintą šokoladą, kakavą ir nuolatos maišydami pavirinkite dar 5 minutes. Indelyje ištrinkite trynius ir cukrų, o ant viršaus supilkite pieną su šokoladu. Pakaitinkite masę, kol suminkštės. Į bendrą masę įberkite vanilės ir palaukite, kol atvės. Tuomet supilkite į formeles ir dėkite į kamerą, kad sustingtų.

Susiję straipsniai

Bešamelio padažas su sūriu

Mornė (pranc. Mornay) padažas yra sūriu pagardintas bešamelio padažas.

Klasikinis bešamelio padažas

Bešamelio padažas yra vienas iš penkių pagrindinių prancūziškų padažų, kurie sudaro klasikinės prancūzų virtuvės pagrindą.

Kokosinis tortas „Raffaello“

Nuostabaus skonio ir dailus tortas, kurį pagaminti lengviau nei atrodo!