Šokoladinis pyragas
Ingredientai: Sausainiai - 200 gramai, Sviestas - 100 gramai, Kakava - 2 valgomieji šaukštai, Maskarponės sūris - 200 gramai, Grietinėlė, 35 % riebumo - 250 gramai, Šokoladas - 250 gramai, Kavos likeris - 3 valgomieji šaukštai, Cukraus pudra - 2 valgomieji.
Visi ingredientai turi būti kambario temperatūros. Sausainius labai gerai sutrupinam, sumaišom su kakava ir tirpintu sviestu. Sudedam į 23 cm torto formą. Šokoladą ištirpiname vandens vonelėje. Išplakame grietinėlę. Sūrį išplakame su likeriu ir cukrumi. Galiausiai į sūrio masę sudedame šokoladą ir plaktą grietinėlę ir labai lengvai išmaišome. Masę dedame ant sausainių, o pyragą grūdame kuo toliau nuo akių 4val. į šaldytuvą, ir bandome pamiršti, kad jį gaminome . Prieš patiekdami apibarstome kakava.