Šokoladinis vyšnių pyragas
Ingredientai: Medus - 2 valgomieji šaukštai, Cukrus - 100 gramai, Aliejus - 5 valgomieji šaukštai, Kvietiniai miltai - 400 gramai, Kakava - 1 valgomasis šaukštas, Imbieras, maltas - 2 arbatiniai šaukšteliai, Soda - 1.5 arbatinio šaukštelio, Druska - 1 žiup.
250 ml vandens pašildykite ir jame ištirpinkite medų, įmaišykite cukrų, įpilkite aliejaus ir ištirpintą šokoladą. Įberkite šiek tiek druskos ir viską gerai išmaišykite. Kitame dubenėlyje sumaišykite miltus, kakavos miltelius, imbierą ir sodą. Abu mišinius sumaišykite. Sukapokite riešutus (kokius norite) ir kartu su vyšniomis dėkite į tešlą. Tešlą sudedame į kepimo formą, išklotą folija. Kepame 180 laipsnių orkaitėje apie 45 minutes. Skanaus :)