Sorų košė su pienu

Ingredientai: Sorų kruopos - 100 gramai, Pienas - 500 mililitrai.

Užkaiskite pieną, įberkite pagal skonį druskos, cukraus. Kai užvirs, sudėkite nuplautas kruopas ir maišydami virkite 20 minučių, kol košė sutirštės. Puodą uždenkite ir pastatykite į orkaitę dar 20 min., kad košė išbrinktų.

Susiję straipsniai

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“ idealiai tiks Helovynui ar teminiam vakarėliui.

Sluoksniuotos tešlos bandelės su dešrele „Mumijos“

Helovynui ar teminiam vakarėliui puikiai tiks lengvai paruošiamas užkandis - bandelės su dešrele „Mumijos“.

Trapūs sausainiai „Raganų pirštai“

Šiurpiai atrodantys, tačiau tikrai lengvai pagaminami sausainiai „Raganų pirštai“ tiks Helovynui ar teminiam šiurpiam vakarėliui.