Spagečiai su vištiena ir pievagrybiais

Ingredientai: Makaronai - 300 gramai, Vištienos filė - 300 gramai, Pievagrybiai - 200 gramai, Svogūnas - 1 vienetas, Kietas sūris - 200 gramai, Grietinėlė - 250 mililitrai.

Makaronus išvirkite ir nusunkite. Vištieną supjaustykite gabaliukais, pabarstykite druska, pipirais, apkepkite aliejuje. Sūrį sutarkuokite. Susmulkinkite grybus ir svogūnus, sudėkite į keptuvę su vištiena ir pakepkite. Įpilkite grietinėlės, sudėkite makaronus, išmaišykite ir patroškinkite dar 3 minutes. Sudėkite į lėkštes, viršų pabarstykite sūriu.

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.