Spanguolių padažas

Ingredientai: Spanguolės - 1 stiklinė, Medus - 3 valgomieji šaukštai, Česnakas - 2 skiltelės.

Sumalkite arba sutrinkite uogas (galima naudoti ir šaldytas), sumaišykite su perspaustu česnaku ir 12 valandų palaikykite šaldytuve. Įdėkite medaus ir išmaišykite. Skanaus!

Susiję straipsniai

Kokosinis tortas „Raffaello“

Nuostabaus skonio ir dailus tortas, kurį pagaminti lengviau nei atrodo!

Džiovintos obuolių juostelės (obuolių oda)

Siūlome namuose pasigaminti saldainius ar guminukus primenančios vaisių odos iš obuolių.

Braškiniai grietinėlės ledai

Siūlome namuose pasigaminti braškinius grietinėlės ledus, kuriems reikės tik braškių, grietinėlės, pieno ir cukraus.