Šventinė silkė su ypatingu padažu

Ingredientai: Silkė - 2 vienetai, Svogūnai - 3 vienetai, Graikiniai riešutai - 100 gramai, Džiovinti obuoliai - 50 gramai, Pomidorų padažas - 3 valgomieji šaukštai.

Pakepinkite smulkintus svogūnus, sudėkite smulkiai supjaustytus obuolius ir graikinius riešutus, įmaišykite truputį pomidorų padažo. Atvėsinkite ir užpilkite silkę.

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.