Trinta vištienos sriuba

Ingredientai: Vištos krutinėlės - 300 gramai, Miltų - 1 valgomasis šaukštas, Sviesto - 3 valgomieji šaukštai, Saliero stiebai - 1 vienetas, Druskos - 1 žiupsnelis, Žalumynų - 1 pundelis.

Vištieną susmulkinkite mažais gabaliukais, taip pat supjaustykite ir salierus. Svieste nuolat maišant apkepinkite miltus, tada suverskite salierus ir vištieną. Užpilkite trupučiu grietinėlės ir maišant troškinkite iki kol vištiena ir salierai bus minkšti, dėkite druskos. Maisto smulkintuvu viską sutrinkite, supilkite likusią grietinėlę ir dar pertrinkite. Sriubą išpilstykite į lėkštes ir papuoškite kapotais žalumynais.

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.

Skelbimai

20,00 €
44 | 16 | L
25,00 €
12,00 €
122 | 6 - 7 m.