Trisluoksnis keksas
Ingredientai: Miltai - 300 gramai, Sviestas - 150 gramai, Cukrus - 150 gramai, Kiaušiniai - 4 vienetai, Šokoladas - 50 gramai, Kepimo milteliai - 2 arbatiniai šaukšteliai.
Išsukite kambario temperatūros sviestą su cukrumi, įmuškite kiaušinius, suberkite kepimo miltelius ir persijotus miltus, išmaišykite. Pamirkykite aguonas 10 minučių vandenyje, riešutus susmulkinkite, šokoladą sutarkuokite. Padalinkite tešlą į 3 lygias dalis. Vieną sumaišykite su šokoladu, kitą - su riešutais, o trečią - su aguonomis. Patepkite formą riebalais, supilkite masę su aguonomis, ant viršaus - su riešutais, o galiausiai - su šokoladu. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 40 minučių.