Trisluoksnis keksas

Ingredientai: Miltai - 300 gramai, Sviestas - 150 gramai, Cukrus - 150 gramai, Kiaušiniai - 4 vienetai, Šokoladas - 50 gramai, Kepimo milteliai - 2 arbatiniai šaukšteliai.

Išsukite kambario temperatūros sviestą su cukrumi, įmuškite kiaušinius, suberkite kepimo miltelius ir persijotus miltus, išmaišykite. Pamirkykite aguonas 10 minučių vandenyje, riešutus susmulkinkite, šokoladą sutarkuokite. Padalinkite tešlą į 3 lygias dalis. Vieną sumaišykite su šokoladu, kitą - su riešutais, o trečią - su aguonomis. Patepkite formą riebalais, supilkite masę su aguonomis, ant viršaus - su riešutais, o galiausiai - su šokoladu. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 40 minučių.

Susiję straipsniai

Džiovintos obuolių juostelės (obuolių oda)

Siūlome namuose pasigaminti saldainius ar guminukus primenančios vaisių odos iš obuolių.

Braškiniai grietinėlės ledai

Siūlome namuose pasigaminti braškinius grietinėlės ledus, kuriems reikės tik braškių, grietinėlės, pieno ir cukraus.

Kaip pasigaminti naminius ledus be ledų gaminimo aparato?

Dalinamės paprastu metodu, kaip sušaldyti puikiausius ledus be ledų gaminimo aparato. Jums tereikės kepimo formos ir plakimo šluotelės.