Troškinta triušiena
Ingredientai: Triušiena - 1.5 kilogramo, Svogūnai - 1 galva, Petražolės - 1 pundelis, Česnakai - 6 skiltelės, Aliejus - 4 valgomieji šaukštai, Druska - 1.5 arbatinio šaukštelio, Cinamonas - 0.5 arbatinio šaukštelio, Vanduo - 1 litras, Brendis - 40 mililitr.
Triušį supjaustyti į mažesnius gabalus ir nuplauti šaltu vandeniu. Keptuvėje pakepinti svogūną, česnaką. Triušieną sudėti į puodą, pridėti svogūnų ir česnakų. Užpilti verdančiu vandeniu. Įberti druskos, cinamono ir virti apie 20 minučių. Sutrupinti duoną ir suberti į puodą. Išmaišyti. Įpilti brendžio, cinamono, pridėti petražolių. Virti apie 30 minučių.