Varškėčiai

Ingredientai: Varškė - 400 gramai, Kiaušiniai - 2 vienetai, Miltai - 100 gramai, Sviestas - 50 gramai, Grietinė - 2 valgomieji šaukštai, Cukrus - 2 valgomieji šaukštai, Druska - 1 žiupsnelis.

Į varškę įmuškite kiaušinius, suberkite miltus, cukrų, druską, sudėkite grietinę ir išminkykite. Formuokite varškėčius ir kepkite svieste.

Susiję straipsniai

Bešamelio padažas su sūriu

Mornė (pranc. Mornay) padažas yra sūriu pagardintas bešamelio padažas.

Klasikinis bešamelio padažas

Bešamelio padažas yra vienas iš penkių pagrindinių prancūziškų padažų, kurie sudaro klasikinės prancūzų virtuvės pagrindą.

Kokosinis tortas „Raffaello“

Nuostabaus skonio ir dailus tortas, kurį pagaminti lengviau nei atrodo!