Varškės ir medaus apkepas

Ingredientai: Kefyras - 0.5 litro, Kiaušiniai - 4 vienetai, Sviestas - 80 gramai, Kvietiniai miltai - 150 gramai, Varškė - 250 gramai, Kepimo milteliai - 2 arbatiniai šaukšteliai, Medus - 5 valgomieji šaukštai.

Giliame indelyje išsukite kiaušinius, medų ir sviestą. Į bendrą masę supilkite kefyrą, įberkite kepimo miltelių ir viską išmaišykite. Tuomet sudėkite varškę ir išplakite mikseriu, kol neliks gumuliukų. Įmaišykite miltus ir vėl gerai išmaišykite. Varškės masę supilkite į kepimo skardą ir kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 190 laipsnių maždaug 50 minučių.

Susiję straipsniai

Kokosinis tortas „Raffaello“

Nuostabaus skonio ir dailus tortas, kurį pagaminti lengviau nei atrodo!

Džiovintos obuolių juostelės (obuolių oda)

Siūlome namuose pasigaminti saldainius ar guminukus primenančios vaisių odos iš obuolių.

Braškiniai grietinėlės ledai

Siūlome namuose pasigaminti braškinius grietinėlės ledus, kuriems reikės tik braškių, grietinėlės, pieno ir cukraus.