Vegetariškas troškinys

Ingredientai: Rūgštūs obuoliai - 300 gramai, daržovių sultinys - 3 stiklinės, Kmynai - 2 valgomieji šaukštai, Svogūnai - 2 vienetai, Sojos mėsos gabaliukai - 100 gramai, Morkos - 500 gramai, Bulvės - 700 gramai, Sojų padažas - 2 valgomieji šaukštai.

Apšlakstykite soją padažu, užpilkite sultiniu ir palikite kelias valandas, kad išbrinktų. Sudėkite į troškintuvą ir užvirinkite. Supjaustykite gabaliukais bulves, morkas, sudėkite ant sojos, įberkite prieskonių, patroškinkite. Pridėkite nuluptų ir skiltelėmis supjaustytų obuolių ir patroškinkite dar 10 minučių. Pakepinkite svogūnus ir supilkite juos į troškinį, įberkite petražolių ir ataušinkite. Tinka valgyti su ryžiais.

Susiję straipsniai

Skaniausi karšti sumuštiniai su varške ir kumpiu

Labai skanūs karšti sumuštiniai! Juos galima pagaminti su įvairiais priedais, tad tai puikus pasirinkimas, jeigu norite sunaudoti įvairius likučius.

Naminis Dubajaus šokoladas

Pasaulis eina iš proto dėl Dubajaus šokolado ir už plytelę negaili net ir keliolikos eurų. Tačiau gerokai pigiau jį galite pasigaminti namuose.

Džiovintos slyvos su šonine

Šiame užkandyje puikiai dera slyvų saldumas ir minkštumas bei šoninės sūrumas ir traškumas.