Virta žuvis majoneze
Ingredientai: Žuvis - 500 gramai, Citrinos sultys - 1 vienetas, Grietinė - 2 valgomieji šaukštai, Majonezas - 200 gramai, Garstyčios - 1 valgomasis šaukštas, Obuolys - 1 vienetas, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis, Petražolės - 1 pundelis.
Žuvį išvirti, išimti kaulus, smulkiai suplėšyti ir pašlakstyti citrinos sultimis. Sudėti į mažus puodelius ir pastatyti, kad sustingtų. Majonezą išplakti su grietine ir garstyčiomis, įberti druskos, pipirų, įmaišyti smulkiai sutarkuotą obuolį, įpjaustyti petražolių lapelių. Supilti į mažas lėkštutes, išversti iš puodelių žuvį, papuošti petražolių šakelėmis ir citrinos skiltelėmis.