Virti briuselio kopūstai pagardinti sviestu

Ingredientai: Briuselio kopūstas - 1 vienetas, Sviestas - 2 valgomieji šaukštai.

Briuselio kopūstų gūželes valandą palaikykite pasūdytame vandenyje. Nuplaukite ir sudėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite atvirame inde apie 10 minučių. Išgriebus ir nuvarvinus vandenį, užpilkite ištirpintu sviestu ir pakaitinkite.

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.