Virti briuselio kopūstai pagardinti sviestu

Ingredientai: Briuselio kopūstas - 1 vienetas, Sviestas - 2 valgomieji šaukštai.

Briuselio kopūstų gūželes valandą palaikykite pasūdytame vandenyje. Nuplaukite ir sudėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite atvirame inde apie 10 minučių. Išgriebus ir nuvarvinus vandenį, užpilkite ištirpintu sviestu ir pakaitinkite.

Susiję straipsniai

Naminis Dubajaus šokoladas

Pasaulis eina iš proto dėl Dubajaus šokolado ir už plytelę negaili net ir keliolikos eurų. Tačiau gerokai pigiau jį galite pasigaminti namuose.

Džiovintos slyvos su šonine

Šiame užkandyje puikiai dera slyvų saldumas ir minkštumas bei šoninės sūrumas ir traškumas.

Tuno užtepėlė „Kalėdų vainikas“

Tuno užtepėlę paruošite vos per kelias minutes, o ją sudėję į apskritimo formą ir papuošę krapais bei granatų sėklomis turėsite Kalėdų stalo puošmeną.