Vištiena apvalkale

Ingredientai: Vištienos krūtinėlės filė - 400 gramai, Česnakai - 1 skiltelė, Citrina - 0.5 vieneto, Sviestas - 60 gramai, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Juodieji pipirai, malti - 0.5 arbatinio šaukštelio, Džiūvėsėliai - 6 valgomieji šaukštai, Kiaušiniai .

Vištienos filė supjaustyti plonesniais gabalėliais, įtrinti česnaku bei apšlakstyti citrinos sultimis. Indelyje sumaišykite druską, pipirus ir miltus. Išplakti kiaušinius. Vištienos filė gabalėlius apvolioti miltuose, tada kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose. Kepti įkaitintame svieste, kol abi pusės apskrunda.

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.