Vištiena apvalkale

Ingredientai: Vištienos krūtinėlės filė - 400 gramai, Česnakai - 1 skiltelė, Citrina - 0.5 vieneto, Sviestas - 60 gramai, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Juodieji pipirai, malti - 0.5 arbatinio šaukštelio, Džiūvėsėliai - 6 valgomieji šaukštai, Kiaušiniai .

Vištienos filė supjaustyti plonesniais gabalėliais, įtrinti česnaku bei apšlakstyti citrinos sultimis. Indelyje sumaišykite druską, pipirus ir miltus. Išplakti kiaušinius. Vištienos filė gabalėlius apvolioti miltuose, tada kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose. Kepti įkaitintame svieste, kol abi pusės apskrunda.

Susiję straipsniai

Tuno užtepėlė „Kalėdų vainikas“

Tuno užtepėlę paruošite vos per kelias minutes, o ją sudėję į apskritimo formą ir papuošę krapais bei granatų sėklomis turėsite Kalėdų stalo puošmeną.

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“ idealiai tiks Helovynui ar teminiam vakarėliui.

Sluoksniuotos tešlos bandelės su dešrele „Mumijos“

Helovynui ar teminiam vakarėliui puikiai tiks lengvai paruošiamas užkandis - bandelės su dešrele „Mumijos“.