Vištiena drebučiuose
Ingredientai: Viščiukas - 1 vienetas, Svogūnai - 2 vienetai, Morka - 1 vienetas, Petražolės šaknis - 1 vienetas, Želatina - 3 arbatiniai šaukšteliai, Česnakas - 5 skiltelės.
Užvirinkite 3 litrus vandens, sudėkite nuplautą ir stambiais gabalais supjaustytą viščiuką, nuskustą morką ir svogūnus (nesmulkinkite). Virkite ant silpnos ugnies 5 valandas. Išgriebkite vištieną, atvėsinkite, atskirkite mėsą nuo kaulų, suplėšykite arba supjaustykite mažais gabaliukais. Vištieną sudėkite į formą, ant viršaus dėkite supjaustytą morką ir žalumynus. Į karštą sultinį įberkite druskos, pipirų, įspauskite česnako, įmaišykite išbrinkintą želatiną. Perkoškite ir užpilkite vištieną, padėkite sustingti.